MENIU

Grav accident rutier, în Braşov - un pieton a fost accidentat mortal, pe trecerea de pietoni

Un pieton a fost lovit mortal de un autoturism, în urmă cu puţin timp, pe Calea Bucureşti din municipiul Braşov. Potrivit martorilor, bărbatul traversa strada pe la trecerea de pietoni, când a fost lovit de un autoturism şi „aruncat” aproximativ 40 de metri.

„Un autoturism care circula pe Calea Bucureşti, spre strada Toamnei, nu a acordat prioritate de trecere unui pieton angajat în traversarea regulamentară a străzii, pe trecerea pentru pietoni de la intersecţia străzilor Calea Bucureşti şi Soarelui. În urma accidentului a rezultat decesul pietonului. Colegii efectuează cercetarea la faţa locului”, a precizat purtătoarea de cuvânt a Poliţiei Judeţene Braşov, Gabriela Dinu. Victima avea 72 de ani, conform plt. maj. Luiza Dănilă, din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov, scrie mytex.ro.

Tragicul accident a avut loc la trecerea de pietoni unde, anul trecut, a murit lovită de o maşină şi o adolescentă în vârstă de 16 ani. În acelaşi loc şi-a pierdut viaţa, din nefericire, şi o femeie.

Mai multe articole despre:
0 accident pieton trecere de pietoni accident brasov