MENIU

FOTO/ Grav accident de circulație în județul Timiș: Un mort și trei răniți

Grav accident de circulație în județul Timiș: Trei răniți, unul în stare gravă

Un grav accident rutier s-a produs, astăzi, în municipiul Reșița, după coliziunea dintre un microbuz și un autoturism. În urma impactului, o persoană a murit și alte trei au fost rănite, informează realitateadetimis.net.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cara-Severin, accidentul a fost anunțat prin apel la numărul unic de urgență 112, iar la locul accidentului au intervenit echipaje ale Detașamentului de Pompieri Reșița, cu un echipaj de pompieri cu o autospecială de stingere și un echipaj SMURD.

Toate cele trei victime sunt bărbați cu vârsta sub 30 de ani. Șoferul dubiței a rămas încarcerat în mașină, iar salvatorii au reușit cu greu să-l scoată dintre fiarele contorsionate. Acesta a fost transportat de urgență la spital, însă medicii nu l-au mai putut salva. Este vorba despre un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Timișoara. 

Poliția a început o anchetă. Din primele date se pare că șoferul dubiței circula pe liniile de tramvai, mașina a derapat și a ajuns pe contrasens, unde a fost lovită în plin de un microbuz. 

Mai multe articole despre:
accident timis victime accident