MENIU

Gopo 2018: Actorii George Mihăiţă şi Vladimir Găitan - recompensaţi pentru întreaga carieră

Gopo 2018: Actorii George Mihăiţă şi Vladimir Găitan - recompensaţi pentru întreaga carieră

Premii pentru întreaga carieră vor fi oferite, la cea de-a 12-a ediţie a Galei Gopo, actorilor George Mihăiţă şi Vladimir Găitan, evenimentul urmând să aibă loc pe 27 martie, la Teatrul Naţional ''I.L. Caragiale" din Bucureşti.

"La 50 de ani de la începerea filmărilor la 'Reconstituirea' (regia Lucian Pintilie), actorii George Mihăiţă şi Vladimir Găitan vor fi distinşi cu Premiul pentru întreaga carieră în semn de recunoştinţă şi apreciere pentru întreaga lor activitatea artistică. Filmul regizorului Lucian Pintilie, considerat unul dintre cele mai bune filme româneşti ale tuturor timpurilor, a reprezentat o rampă de lansare pentru cei doi actori, aflaţi pe atunci la primele lor roluri pe marele ecran, şi totodată începutul unei prietenii care durează de cinci decenii", se arată într-un comunicat transmis, luni, AGERPRES.

Gala Premiilor Gopo 2018 - ediţia a 12-a este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Babel Communications şi Ministerului Culturii. 

Mai multe articole despre:
film premii Gopo premiile Gopo