MENIU

Google se muta în spaţiu! Planurile SECRETE ale gigantului de pe internet

Google a anuntat achizitia Skybox Imaging, o companie care se ocupa cu captarea imaginilor de pe Pamant, prin intermediul unei retele de sateliti. Afacerea a fost incheiata pentru 500 de milioane de dolari, bani gheata!

Google a cumparat tehnologia pentru a-si imbunatati imaginile din Google Maps si Google Earth.

 “Satelitii Skybox vor ajuta la cresterea calitatii imaginilor si hartilor de pe intreg globul”, a anuntat compania, intr-o declaratie pentru Recode.

“Totodata, credem ca echipa Skybox si tehnologia ne vor ajuta sa imbunatatim accesul la internet in zonele izolate, cu probleme de relief”, se mai spune in declaratia oficiala, citata de GadgetReport.ro

 Achizitia Skybox vine dupa ce Google a anuntat, in aprilie, preluarea Titan Aerospace, o companie producatoare de drone, pe care urmează sa instaleze routere capabile sa aduca internetul din Africa pana in Antarctica.

 Google lucreaza si la “Project Moon”, un proiect prin care vrea sa instaleze routere pe baloane care sa zboare in zonele in care internetul nu poate fi disponibil pe cai normale.

 Adeptii "Teoriei Conspiratiei" spun ca planurile Google ar viza, de fapt, scopuri ascunse. Care sunt acestea, aflati din materialul de pe GadgetReport.ro

Mai multe articole despre:
google sateliţi GadgetReport.ro skybox