MENIU

Golban, despre tragedia din Franţa: "Preşedintele României are o atitudine foarte duşmănoasă"

Radu Golban, economist

Invitat la REALITATEA TV, economistul Radu Golban a vorbit despre adolescentul român bătut în Franţa, precizând că ţările din Uniunea au datoria de a oferi românilor un loc de muncă. De asemenea, acesta a remarcat lipsa de reacţie a preşedintelui României, precizând că şeful statului are "o atitudine foarte duşmănoasă faţă de acest popor". "Mă întreb  ce s-ar fi întâmplat dacă acest copil ar fi fost alb ca laptele?  Probabil preşedintele ar fi intervenit", a spus Golban la REALITATEA TV.

"Ieri a fost hărţuit un tânăr român! Nu trebuie să ne preocupe o Europă abstractă. Imaginaţi-vă că acest copil are o mamă. Sunt mame, sunt taţi care se gândesc că şi copilul lor ar putea păţi acelaşi acelaşi lucru. La niciuna din acţiunile din trecut, vorbind fie de expulzarea românilor sau de amprentarea lor, nu veţi auzi o reacţie din partea preşedintelui României. Are o atitudine foarte duşmănoasă faţă de acest popor. Statele vest europene trebuie să cotizeze pentru distrugerea economiei României. Să sprijine România", a spus Radu Golban în cadrul emisiunii Jocuri de putere de la REALITATEA TV.

Acesta a explicat că românii care emigrează se lovesc şi de ignoranţa autorităţilor de la Bucureşti. "Euroscepticismul are de-a face cu neajunsurile integrării şi vorbim de o integrare europeană eşuată", a spus Radu Golban.


Mai multe articole despre:
Radu Golban radu golban realitatea tv