MENIU

Glume nesărate despre România, în presa străină: "VA FI ÎNGHIŢITĂ DE RUSIA"

Glume nesărate în presa străină despre România

Presa olandeza sustine ca Bucurestiul va gazdui meciuri de la Campionatul Mondial de fotbal din 2018, organizat de Rusia, intrucat, pana in acel moment, tara noastra va fi deja anexata de Vladimir Putin. Acelasi scenariu este valabil si pentru alte tari din zona.

Într-un articol ironic, portalul Speld anunta orasele cu care Rusia vrea sa organizeze meciuri de la Campionatul Mondial din 2018, scrie ziare.com.

Pe langa Moscova, Stalingrad si Sochi, pe lista s-ar mai afla Bucurestiul, Odessa, Kiev, Minsk, Tallin, Riga, Kaunas, Varsovia si Cracovia, glumesc olandezii. "Meciul de deschidere de la Cupa Mondiala 2018 va avea loc la Varsovia. Finala se va disputa patru saptamani mai tarziu, la Kiev. Celelalte orase gazda sunt Moscova, Tallinn, Bucuresti, Minsk, Kaunas, Riga, Stalingrad, Odessa, Sochi si Cracovia", scrie sursa citata.

Articolul de satira este incheiat cu o declaratie a presedintelui Federatiei Ruse de Fotbal, Nikolaj Tolstych, care, in declaratia compusa de olandezi, spune ca prin aceasta harta "se demonstreaza adevarata Rusia".