MENIU

Giuliani, avocatul lui Trump, avertizează cu dezvăluiri despre afacerile lui Biden în România

Dezvaluiri bomba despre afacerile lui Biden în România

Rudolph Giuliani, avocatul personal al preşedintelui SUA Donald Trump, l-a apărat pe liderul de la Casa Albă într-un interviu acordat postului Fox News, criticând atitudinea presei şi avertizând cu dezvăluiri despre afacerile familiei lui Joseph Biden în România.

"Avem multe dezvăluiri de făcut și încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România!", a declarat avocatul, fără să dea detalii suplimentare, dar acuzându-l direct pe Joe Biden că e un "mare escroc" și că și-a bătut joc de țara lui.

”Am totul aici” a spus avocatul lui Donald Trump în timp ce arăta o tabletă pe care o ținea în mână.

Afirmatia a fost făcută într-o emisiune la postul Fox News, televiziune apropiată președintelui Trump, unde Giuliani s-a plâns că este sabotat în mass-media.

În războiul politic dintre Trump și Joe Biden și în contextul scandalului legat de Ucraina, avocatul personal al președintelui SUA îl amenință practic pe contracandidatul democrat cu dezvăluiri despre legaturile sale cu Romania.

Reporter: Echipa de campanie a lui Joe Biden a scris o scrisoare acestui post de televiziune spunând că dumneavoastră n-ar trebui să fiți invitat în nicio emisiune pentru că jurnaliștii vă permit să faceți declarații absurde, nejustificate și să spuneți miniciuni sfruntate. Care este reacția dumneavoastră?

Rudy Giuliani: Eu nici n-apuc să închei o propoziție. Sunt contrazis imediat. Ia uitați-vă la un interviu cu oamenii lui Biden sau cu unul dintre lacheii democraților, ei primesc un sfert de oră pentru un răspuns. Și ei spun prostii, gen Hunter Biden nu e de vină, punct. Eu sunt contrazis la un minut după ce am deschis gura. Eu n-apuc să spun nimic. Motivul pentru care nu mă vor în direct este că ei știu ceva despre care voi nu vorbiți. Eu am totul aici.

Reporter: În regulă, conversația va continua după...

Rudy Giuliani: Avem multe dezvăluiri. Încă n-am ajuns la România. Stați să vedeți când ajungem la România. Uitați ce mă preocupă: omul e un escroc, un mare escroc și și-a bătut joc de Statele Unite.

Declarația vine după ce un denunțător anonim l-a acuzat pe președintele american că a făcut presiuni asupra președintelui Ucrainei pentru a obține informații compromițătoare despre Joe Biden și fiul acestuia, informații care l-ar putea ajuta în campania pentru alegerile prezidențiale de anul viitor.

Afirmațiile din interviul lui Giuliani de la Fox News poti fi văzute mai jos: 

 

În luna mai, tot Fox News relata sub titlul "Fiul lui Joe Biden l-a consiliat pe un om de afaceri român condamnat pentru corupție", că Hunter Biden a lucrat la un moment dat cu Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la închisoare, în 2017, de judecătorii din România, potrivit ziare.com.

Pe de altă parte, și Rudy Giuliani a fost protagonistul unui scandal în mass-media din România, după ce s-a aflat că o scrisoare trimisă președintelui Klaus Iohannis, în care acuza DNA de abuzuri și că își depășește atribuțiile, fusese plătită de o firmă de lobby, iar avocatul lui Donald Trump primise un comision că să susțină ceea ce afirmă în acel document.

În replică, Departamentul american de Stat și-a reiterat ulterior susținerea față de politică anticorupție din România și față de DNA.

Mai multe articole despre:
Rudolph Giuliani Joe Biden