MENIU

Gina Pistol, victima escrocheriilor online - Înșelătorii pe internet cu imagine vedetelor

Gina Pistol este victima unei escrocherii de proporții în mediul online! O rețea de persoane care încă nu a fost identificată, s-a folosit de imaginea prezentatoarei, fără acordul ei, pentru a vinde un produs pentru slăbit. În plus, unele persoane care au folosit respectivul produs ar fi acuzat dureri de cap, după cum a povestit chiar Gina Pistol. 

Gina Pistol se confruntă cu o situație tot mai des întâlnită în mediul online. Imaginea cunoscutei prezentatoare tv a fost folosită pentru a crește credibilitatea unui produs menit să le ajute pe femei să slăbească. Escrocii au plagiat sigla unei reviste cunoscute și au publicat un interviu care ar fi fost dat de Gina Pistol. Toate acestea erau false, după cum susține vedeta.

„Oamenii ăia îmi folosesc în mod abuziv și numele, și imaginea. Și, din păcate, este o rețea din asta dubioasă de care nu poți să dai. Poliția nu are ce să le facă, din păcate. De ceea ce îmi pare rău este că sunt fete care au cumpărat produsul ăla și au zis că le-a durut capul, au avut stări de amețeală. Eu nu am recomandat niciodată acel produs. Îmi folosesc în mod abuziv numele și imaginea. Din păcate nu am ce să fac”, a declarat Gina Pistol.

Deocamdată nu se știe cine este în spatele acestei reclame. Gina Pistol a mers la Poliție, dar infractorii sunt de negăsit.

Gina Pistol nu este singura persoană cu notorietate de la noi a cărei imagine a fost folosită în mod ilegal. Și cântăreața Adda s-a trezit, peste noapte, cum că ar promova suplimente alimentare care ar reduce surplusul de greutate. „Este un abuz total, un atac al dreptului de imagine, o tentativă de defăimare”, a transmis artista.

Și Andreea Marin a simțit pe pielea ei dezavantajele faptului că este urmărită de sute de mii de oameni pe internet. Escrocii au postat o imagine cu vedeta în care pare că plânge, alături de mesajul: „Andreea Marin a șocat pe toată lumea". Astfel internauții au fost atrași să intre pe un site care promova produse. 

Mai multe articole despre:
gina pistol imagine