MENIU

Gigi Becali, schimbare radicală. A făcut un anunț neașteptat

Gigi Becali susține că echipa sa, FCSB, va reveni în lupta pentru titlu, deși momentan ocupă locul 11 în clasament, din 14 formații, și a anunțat că de acum înainte, la FCSB vor veni jucători numai în anumite condiții.

"Mai sunt două săptămâni. O să vedeți cu Craiova! Poate va fi iar ca în curtea școlii. O să vedeți cu CFR. Vedeți voi în decembrie unde o să fim noi. Măi copii nu vă faceți griji voi. Tăticu' are grijă să fie bine

În decembrie o să fie cea mai ușoară luptă. Pentru că o să fie o mare diferență de valoare. Țineți minte două nume: Panțîru și Oaidă. Să vedem dacă mă pricep eu la fotbal”, a spus Gigi Becali, la conferința de presă susținută astăzi.

Totodată, Gigi Becali a adăugat că atacantul congolez Hama Juvhel Fred Tsoumou (28 de ani) și-a reziliat contractul cu Hermannstadt și va ajunge în probe la FCSB.

"Nu mai iau jucători așa. Dacă vrei să vii la Steaua, semnezi un contract pe un an, apoi dacă tu confirmi, semnezi pe încă 4 ani. Dacă după 6 luni nu-mi place de tine, ia-ți banii și gata. Nu vreau să țin echipa încurcată cu jucători care nu pot juca. Ăsta e management sportiv”, a mai explicat Gigi Becali.

Mai multe articole despre:
Gigi Becali fcsb