MENIU

Gigi Becali, inclus într-un top bizar realizat de presa britanică

Eliberarea din închisoare l-a readus pe patronul Stelei, Gigi Becali, în prim-planul presei internaționale, care i-a alocat spații importante, în ultima săptămână. Britanicii de la Goal.com l-au inclus, astfel, pe Becali în topul celor mai nebuni patroni, din istoria fotbalului, clasându-l pe prima poziție, informează Ziare.com.

"Recent eliberat din închisoare, patronul Stelei a fost acuzat de toate abaterile etice posibile. În 2010, Becali declara că Steaua nu va avea niciodată un fotbalist gay, refuzând, totodată, să-l transfere pe Sinama-Pongolle, deoarece era negru și făcând, în nenumărate rânduri, numeroase declarații antisemite. În 2005, Becali solicita un tablou cu el, în locul lui Iisus, iar cei 11 jucători de la Steaua erau discipolii săi. Acum, insistă că s-a schimbat, după ce l-a găsit pe Dumnezeu, în perioada în care se află după gratii", scriu cei de la Goal.com.

În clasamentul realizat de jurnaliștii britanici, locul doi a fost ocupat de Luciano Gaucci (Perugia), iar pe trei s-a clasat Mortada Mansour (Zamalek).

În top se mai află nume precum Silvio Berlusconi, Maurizio Zamparini și Jesus Gil.