MENIU

Gică Hagi, acuzații grave la adresa FRF: "Pe Gică Popescu l-ați bagat la pușcărie"

Gheorghe Hagi și Gică Popescu

Gică Hagi și-a continuat războiul cu oficialii Federației Române de Fotbal, ținta lui fiind de această data Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF. Anterior, Hagi a dezvăluit că i s-a propus să discute în privat cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, însă a refuzat invitația.

Gheorghe Hagi a aruncat vorbe grele la adresa conducerii FRF: "Sunteți pe zero cu performanțele. De doi ani, zero. Eu nu ajut fotbalul românesc? Pe Popescu l-ați băgat la pușcarie. Cum să susțină?", a izbucnit Hagi. Regele" a plecat din nou de la situația fiului sau, Ianis, însă a lansat o mulțime de alte acuzații grave.

"Ianis nu a fost promovat. Un jucător care a făcut atât de multe lucruri să nu fie promovat... aștept și eu un răspuns de la Andrei Vochin. Să nu spună că sunt frustrat. Nu cred că e normal să vorbească așa. Doar am sesizat anumite nereguli la Federație și cred că președintele Federației e bine să asculte ce zice Hagi, să vadă dacă e adevărat sau nu. E președintele Federației. Aștept răspuns cu ce înseamnă alternativa la Hagi. Nu mi-o traduce nimeni... Nimeni nu îmi face mie program. Mi-l fac eu. Mă întâlnesc cu cine vreau, când vreau, pentru că sunt Hagi. Andrei a spus că Generația de Aur să fie angrenată în fotbalul românesc. Păi eu ce fac? De șapte ani mi-am băgat toți banii în fotbal. Eu am fost liderul generației. Eu nu ajut fotbalul românesc? Pe Popescu l-ați băgat la pușcarie. Cum să susțină? Eu de șapte ani bag bani în juniori. Și tu îmi spui mie că sunt frustrat. Cum să fiu frustrat, am de toate, sunt împlinit. Vedeți cum vorbiți. Sunteți pe zero cu performanțele. De doi ani, zero", a spus Gică Hagi.

Hagi a continuat tirada împotriva șefilor din Federație: "Săriți calul! Nu am nicio problemă cu Federația. Dar partea tehnică a Federației, directorul tehnic, a spus de Hagi, că e alternativa la Academia Hagi. Ce înseamnă alternativă? Contra! Eu sunt cel mai mare pilon al FRF în momentul de față pentru că eu furnizez procentele alea de jucători la loturi. Cu mine vorbiți, eu sunt liderul Generației de Aur. Ai greșit-o. Sunt mai implicat că ține în fotbal de 100 de ori... Eu nu sunt în barca nimănui. Alții sunt cu mine. Eu sunt lider. O să vedem cu timpul. Am protocol cu Federația să vina să joace meciuri. Nu au accesat nimic. Nu a trecut nimeni niciodată pe aici. Nici nu au călcat. Nici nu o știu. Cu 3 jucători la fiecare lot, sunt extracomunitari. Academia Hagi e extracomunitara. Are voie numai 3 jucători", a tunat Hagi la DigiSport.

Gică Hagi a dezvăluit recent că i s-a propus să discute în privat cu președintele FRF, Răzvan Burleanu, însă a refuzat invitația, scrie Ziare.com.

Mai multe articole despre:
GICA POPESCU Gică Hagi