MENIU

Gheorghe Moroșan, monstrul de la Onești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Gheorghe Moroșan

Gheorghe Moroșan, bărbatul acuzat că ar fi ucis doi bărbați pe care i-a sechestrat, într-un apartament din Onești, a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile, luni, potrivit Realitatea Plus.

Moroșan este în continuare internat la Spitalul din Bacău, iar decizia arestării va intra în vigoare din momentul în care va ajunge efectiv în arestul poliţiei. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău l-a pus oficial sub acuzare pe Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime din municipiul Oneşti. Bărbatul este acuzat de omor calificat. În referatul procurorilor se arată cum s-a pregătit agresorul pentru a-i sechestra pe cei doi muncitori. 

În actul de inculpare procurorii arată că bărbatul și soţia acestuia au fost anunţaţi, pe 1 martie, de o persoană că în fostul lor apartament se efectuează lucrări de renovare. Cei doi soţi au plecat de la domiciliul lor, din localitatea Bogdăneşti, cu intenţia de a se răzbuna şi de a atrage atenţia asupra cauzei lor vizând situaţia juridică a acestui imobil.

Ancheta s-ar putea extinde și la firma unde lucrau cei doi muncitori care au fost uciși, întrucât tragedia s-a produs în timpul programului de muncă.

Citește și Referatul procurorilor, filmul uciderii celor doi muncitori sechestrați într-un apartament din Onești