MENIU

Gheorghe Dincă, dus la DIICOT cu o zi mai devreme decât se anunțase

Gheorghe Dinca, dus la DIICOT

Informație de ultimă oră în cazul Caracal. Potrivit Realitatea Plus, Gheorghe Dincă a fost dus din nou în fața anchetatorilor, după ce s-a răzgândit și a negat că a ucis-o pe Luiza Melencu.

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, afirmase că audierea lui Gheorghe Dincă trebuia să se facă mâine, 9 ianuarie.

Totul vine în contextul în care Gheorghe Dincă și-a schimbat declarațiile, el susținând acum că nu a ucis-o pe Luiza Melencu.

În vara anului trecut, Gheorghe Dincă a încercat să-i inducă în eroare pe anchetatori în legătură cu ce le-ar fi făcut celor două fete, Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, cealaltă presupusă victimă a sa.

Apoi, în noiembrie 2019, Gheorghe Dincă scria în închisoare cum au fost ucise cele două fete și apoi incinerate. La dosar sunt declarații ale lui Gheorghe Dincă, validate prin metode științifice și care constituie probă în acest dosar.

Acum, însă, Dincă nu mai recunoaște aceste acuzații și a făcut o solicitare să fie reaudiat de către procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism. Cererea înaintată de Gheorghe Dincă vine la câteva luni după ce procurorii DIICOT nu au reușit să stabilească prezența Luizei Melencu în locuința din Caracal a lui Gheorghe Dincă.

Gheorghe Dincă a fost reținut, fiind acuzat de uciderea anul trecut a tinerelor Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu.