MENIU

Gestul pentru care o mamă din Suceava e trimisă în judecată. Îşi ţinea copilul în braţe şi...

Femeia care s-a aruncat în fața unui tren, ținându-l în brațe pe fiul ei în vârstă de cinci ani, a fost trimisă în judecată pentru tentativă la violență în familie, transmite Mediafax.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, procurorii au trimis-o în judecată pe Carmen Tatiana Tudurean pentru tentativă la violență în familie, fiind acuzată că, în 30 septembrie, a încercat să se omoare împreună cu fiul său în vârstă de cinci ani, aruncându-se în fața unui tren în mișcare.

În pofida eforturilor conductorului, locomotiva nu a putut fi oprită, astfel că roțile acesteia au trecut peste corpurile femeii și copilului pe care ea îl ținea în brațe.

    "Chiar în pofida lipsei unei poziții clare a inculpatei, mijloacele de probă administrate în prezenta cauză au pus în evidență faptul că inculpata a acționat cu premeditare în vederea suprimării propriei sale vieți, precum și a vieții fiului său, profitând de starea de vădită vulnerabilitate a persoanei vătămate datorată vârstei", arată procurorii.

Incidentul a avut loc în gara Câmpulung Moldovenesc, unde femeia, în vârstă de 30 de ani, s-a aruncat în fața trenului care circula pe ruta Ilva Mică-Câmpulung Moldovenesc, ținându-l în brațe pe fiul ei, în vârstă de cinci ani.

Mai multe articole despre:
tren Suceava copil violenţa în familie