MENIU

Gestul emoționant al unor tineri pentru medicii care vindecă răniții din Colectiv. Doctorii au plâns

<p>Tragedie &icirc;n Bucureşti. O femeie şi-a dat foc la apartament şi s-a aruncat de la etajul 8</p>

Un grup de tineri s-a gândit să aducă alinare medicilor care îngrijesc persoanele rănite în incendiul din Colectiv. 

Tinerii au mers la mai multe spitale din Capitală și le-au dat flori medicilor. Acestia au recunoscut ca au fost extrem de emotionați și chiar că au început să plângă în momentul în care au primit buchetele. 

Pentru gestul lor, tinerii au primit ajutor de la o florărie din București. 

”Am daruit ‪#‎floripentrueroi‬ cadrelor medicale de la Spitalul de urgenta Floreasca, Spitalul Minicipal, Spitalul de arsi si Centrul de tranfuzie sanguina Bucuresti.

Va povestesc o intamplare care ne-a adus lacrimi in ochi: Dupa ce am terminat de impartit trandafiri la Spitalul Municipal, am iesit afara si ne-am indreptat spre iesire. Ne-am oprit un pic pe trotuar pentru a ne bucura impreuna de reusita si a schimba povesti. O tanara imbracata in uniforma SMURD a venit dupa noi si ne-a spus asa : "Am venit sa va multumesc din partea colegilor mei si a doctorilor din spital pentru gestul frumos pe care l-ati facut. Noi am fost in prima masina care a ajuns vineri la fata locului. Si vreau sa stiti ca astazi, prin ceea ce ati facut, ne-ati redat increderea. In tineri, in romani si in faptul ca se poate mai bine". Avea lacrimi in ochi si noi eram cu totii blocati. Asa cum nici ei nu s-au asteptat la surpriza noastra, nici noi nu ne-am asteptat la acea minunata multumire.

Eu va multumesc din suflet pentru ajutor. Au fost alaturi de mine pusti de 18-19 ani. Au fost colegi, prieteni, si oameni pe care nu i-am vazut niciodata. Asta ma face sa cred ca se pot schimba multe in bine. NOI, fiecare dintre noi, putem schimba Romania in bine. Sunt gesturi mici dar care motiveaza si conteaza foarte mult", a scris una dintre tinere, pe Facebook.