MENIU

Gestul curajos al unei bătrâne de 89 de ani din Marea Britanie pentru copiii din Timiş

<p>Au descoperit elixirul tinereţii. Iată ce declanşează procesul de &icirc;mbătr&acirc;inire</p>

Are 89 de ani, însă nimic nu o sperie. Joan Wells este voluntară la Blythswood Care, în Scoţia şi se pregăteşte de una dintre cele mai mari provocări din viaţă.

Sâmbătă, ea va sări cu paraşuta, în cadrul unei acţiuni caritabile, de stângere de fonduri pentru mai mulţi copii din centrele de zi Blythswood Care din Jimbolia.

Evenimentul – Jump for Joy – este deschis oricărei persoane din Marea Britanie, care vrea să ajute. Singura condiţie este ca voluntarii să fi împlinit deja 16 ani, iar suma minimă pe care o strânge fiecare dintre ei, pentru donaţii, să fie de 500 de lire.

Toţi banii strânşi in cadrul evenimentului vor ajunge la asociaţia Blythswood Banat, care din anul 2001 realizează proiecte sociale şi culturale în judeţul Timiş, la Jimbolia, scrie Opinia Timişoarei.

În acest moment, şaptezeci de copii din familii defavorizate beneficiază de sprijin din partea centrelor. Zilnic, micuţii primesc două mese calde, sunt îndrumaţi şi participă la diverse activităţi educative şi de dezvoltare personală.

Mai multe articole despre:
Timiş bătrână eveniment caritabil jump for joy