MENIU

Gest tragic în Italia. Un român s-a spânzurat într-un parc! Ce a scris în biletul de adio

Tragedie în lumea fotbalului: un jucător, în vârstă de 25 de ani, a murit pe teren 

Un muncitor român de 53 de ani, rezident la Orbassano, în provincia Torino, s-a sinucis de un copac în parcul Stupinigi, din Nichelino, la porțile orașului Torino.

Bărbatul a fost găsit mort, joi, de către carabinieri. Autoritățile fuseseră alertate de soția lui care anunțase dispariția bărbatului văzând că acesta nu mai ajunsese acasă. Astfel, mașina bărbatului român a fost găsită la intrarea în parcul respectiv.

Bărbatul se pare că suferea de crize depresive, fiind afectat de dificultățile economice pe care le traversa, deoarece compania pentru care a lucrat ca tâmplar nu îl plătise de luni de zile și acesta nu mai știa cum să facă față cheltuielilor.

Conform rotalianul.com, românul a lăsat o scrisoare în care explica decizia sa: „Nu mă plătesc și nu-mi pot întreține familia, prefer să mă omor”.

În urma celor întâmplate, Procuratura din Torino trebuie să stabilească responsabilitatea companiei pentru care a lucrat muncitorul român, pentru a se verifica dacă, după cum pare în acest moment, au fost omise plăți sau au avut loc alte comportamente care au condus muncitorul să ia decizia extremă.

În caz de omisiuni din partea companiei, proprietarii trebuie investigați pentru instigare la sinucidere.