MENIU

Gest şocant al unui bărbat, după ce l-a părăsit soţia

Un bărbat de 43 de ani, din localitatea Tomeşti, comuna Pogana, Vaslui, s-a autoincendiat pentru că l-a părăsit soţia. 

Cei care au anunţat ambulanţa şi pompierii au fost câţiva vecini, care au văzut cum acesta ardea în curte. Cadrele medicale de pe Ambulanţa l-au găsit în stare foarte gravă. „Avea arsuri pe 95% din suparafata corporală. În drum spre spital a decedat în ambulanţă, în ciuda manevrelor de resuscitare. Am anunţat poliţia de acest caz de posibilă autoincendiere”, a precizat medicul Dan Ungureanu.

Poliţiştii de la secţia 3 Poliţie Rurală Bârlad şi de la Poliţia Pogana, au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, scrie http://www.vremeanoua.r

"Din primele cercetări a reeşit că bărbatul s-a certat cu soţia să pe 20 octombrie, iar aceasta a părăsit domiciliul şi a plecat la mama ei. Bărbatul a rămas singur iar pe 25 octombrie, a rugat un vecin să-i cumpere nişte benzină pentru drujbă, că să taie lemne. Vecinul i-a adus benzină, fără să bănuiască nimic, iar spre seară a văzut că bărbatul ardea în curte. A încercat cu alţi vecini să între în curte dar omul avea poartă legată şi încuiată cu mai multe lacăte", a precizat Silvia Manta, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui. Cercetările în acest caz continuă.

Mai multe articole despre:
sinucidere bărbat suicid