MENIU

Gest incredibil al unei femei din Buzău. Curaj sau inconștiență? VIDEO

Urs surprins în curtea unui locuitor din Sinaia. Foto/Arhivă

Gest inconștient și extrem de periculos făcut de o femeie din Buzău. După ce a văzut un urs în propria grădină, femeia a început să țipe și a mers către animal. 

Întâlnirea riscantă a avul loc zilele trecute, în satul Plavățu, comuna buzoiană Mânzălești. Nu se făcuse cinci după-amiaza când Genica Șenchiu s-a trezit cu ursul foarte aproape de casă. Animalul intrase printr-o spărtură făcută chiar de el în gardul metalic și încerca să prindă caprele care se aflau la păscut în grădină.

Deși a observat că sălbăticiunea este foarte mare, de câteva sute de kilograme, Genica Șenchiu a decis s-o alunge, urlând către ea. Înainte să pornească spre urs, femeia l-a eliberat pe Ursulică din lanț, câinele luându-și imediat rolul de păzitor al gospodăriei. Întreaga scenă a fost filmată cu telefonul mobil de protagonista întâmplării.

„Ursul era foarte mare, 400-450 de kilograme. Eram singură acasă, soțul meu e plecat în Italia. Deodată am văzut caprele venind în fugă. Când m-am uitat, ursul venea în fugă în spatele lor. Am avut inspirația și puterea de a merge și dezlega câinele din lanț. Care câine, nu m-am așteptat la asta, a fost extrem de curajos. Imediat s-a repezit la urs. Mulțumită lui, ursul n-a ajuns la capre”, a povestit Genica Șenchiu pe Facebook.

 

Mai multe articole despre:
femeie genica senchiu buzau urs