MENIU

Gest extrem! Motivul incredibil pentru care un adolescent și-a ucis întreaga familie

Foto arhivă Profimedia

Reacție furibundă și total necontrolată a unui adolescent, care a recurs la un gest extrem: și-a ucis mama, tatăl, dar și sora. Iar motivul este unul incredibil!

Ofițerul de poliție brazilian Isac Tavares Santos, în vârstă de 57 de ani, a fost împușcat mortal cu pistolul sau de propriul fiu, un adolescent de 16 ani, înainte că aceeași armă să fie folosită împotriva Letiției Gomes Santos, sora agresorului, aflată și ea locuință.

Tânărul, aflat acum în arest preventiv, le-a mărturisit polițiștilor că a mers la școală și apoi a așteptat-o pe mama să Solange Aparecida Gomes, 50 de ani, să revină de la serviciu, pe care a ucis-o tot cu un foc de armă.

Trupurile în descompunere ale celor trei au fost găsite în casă, după ce fiul cuplului, un copil adoptat, a sunat la poliție pentru a-și mărturisi crimele, informează cotidianul britanic The Mirror. Ei zăceau morți de mai bine de două zile în proprietatea din Vila Jaguara, în orașul brazilian Sao Paulo.

Ucigașul, căruia nu i s-a făcut public numele, le-a declarat polițiștilor  că a plănuit moartea celor trei cu o zi înainte de crimele odioase – după ce părinții săi l-au insultat și i-au confiscat telefonul mobil, care ii era necesar pretindea el, a două zi, pentru prezentarea unui proiect la școală.Pe lângă faptul că s-a dus la școală că și cum nimic nu s-ar fi întâmplat după ce a împușcat două dintre presupusele sale victime, tânărul a mers, de asemenea, să cumpere pâine și, în weekend, a folosit sala de sport pe care o frecvența că parte a unei rutine normale, potrivit rapoartelor locale.

Tatăl băiatului a lucrat că ofițer de poliție în Jundiai, la nord de Sao Paulo, în cadrul diviziei forestiere a consiliului local. Un coleg a declarat ieri într-un omagiu online:”Cu profund regret, deplângem pierderea tragică a paznicului municipal din Jundiai, Isac Tavares Santos, a soției sale și a fiicei lor adoptive.