MENIU

George Simion se visează liderul Opoziției: „O forță suveranistă poate câștiga alegerile” - AUR și-a prezentat programul de guvernare

George Simion se visează liderul Opoziției

După circul din Parlament, AUR vine cu promisiuni populiste. Vor să câștige capital electoral spunând că vor crește salariile și vor scădea taxele și impozitele, fără vreun plan concret însă. În plus, George Simion se crede, din nou, liderul Opoziției din România! La evenimentul de lansare a programului de guvernare, președintele AUR a transmis că sunt o forță suveranistă. Mai mult, s-a asociat cu partide extremiste din Europa și crede că va câștiga alegerile. 

„O soluție pe care AUR o va lua a contribuțiilor la sistemul de pensii, asigurări sociale și sănătate până la un nivel maxim cumulat de 25% din salariul angajatului pentru primii 5.000 lei”, a spus Marius Lulea.

„Să asigurăm ca toate bogățiile naturale ale României să fie prelucrate (primar, secundar, terțiar), iar fiecare bogăție în parte, fie că vorbim de cupru și aur sau metale rare, fie că vorbim de gazele naturale din Marea Neagră sau că vorbim de plante, trebuie reflectate, zi de zi, pentru ca românii să cunoască destinația banilor lor și unde se duce bogăția țării într-un Fond Suveran de Investiții”, a spus George Simion.

 

Mai multe articole despre:
simion aur opozitie