MENIU

George Simion intră la rupere în Statul Paralel: Coldea e doar începutul, toți cei care au lucrat pentru BINOM trebuie aduși în fața legii

Simion consideră că binomul Kovesi - Coldea a distrus nu doar încrederea în Justiția din România, ci și în economie

Liderul AUR, George Simion, consideră că aducerera lui Florian Coldea în fața procurorilor DNA trebuie să fie doar începutul. "Toți cei care au făcut parte dintr-un binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii", a afirmat președintele AUR.

"Românii au avut oportunitatea rară să vadă statul paralel ieșind la suprafață din tenebrele sistemului creat de securiștii ultimilor 34 de ani.

După ani de zile de secretomanie, plimbări frumoase pe la Dubai și încercări disperate de a influența, fără succes, parcursul politic al României, generalul Coldea și-a făcut apariția la DNA, în urma unui denunț făcut împotrivă acestuia.

Conform informațiilor din presă, acesta este anchetat pentru trafic de influență, fiind acuzat că a cerut mită unui om de afaceri pentru a-l scăpa de închisoare. O practică mult prea întâlnită de către mulți antreprenori din România ultimilor 34 de ani, care s-au trezit cu gradații de serviciu la porți cerându-le taxe de protecție pentru diverse servicii, unele dintre acestea de natură așa-zis „juridică”.

Faptul că azi Coldea e la DNA este doar începutul. Toți cei care au făcut parte dintr-un binom care considera justiția un câmp tactic trebuie aduși în fața legii. Toți oamenii implicați în astfel de practici demne de un regim medieval trebuie scoși la suprafață și pedepsiți pentru faptul că au distrus nu numai economia țării, ci și încrederea în sistemul judiciar român", a scris George Simion.

Citește mesajul integral al liderului AUR aici.

Material realizat de S.C. DGI MULTIMEDIA DESIGN S.R.L. la comanda Partidului Alianța pentru Unirea Românilor - Alianța AUR, CMF 41240016