MENIU

George Simion, atac șocant la Klaus Iohannis: „Ce mizerabil ești, Faraoane, să ameninți profesorii”

George Simion - Președinte AUR

„Ce mizerabil ești, Faraoane, să ameninți profesorii”. Este comentariul șocant pe care l-a făcut George Simion la adresa președintelui Iohannis. Reacția vine după ce cei de la AUR au fost acuzați în spațiul public că s-ar fi infiltrat în greva profesorilor. 

„Ce mizerabil ești, Faraoane, să ameninți profesorii în stilul ăsta. Sper să îți blocheze greva orice deplasare exotică pe care o aveai în program!”, i-a comentat George Simion la o postare a președintelui.

Reacția liderului AUR a venit după ce Klaus Iohannis a transmis ferm că greva trebuie să înceteze.

„Greva a durat un pic mult și se pune înrebarea cine negociază pentru dascali, ca liderii de sindicat tot vin și tot pleacă. Cum îndrăznește cineva să pună în dificultate examenele naționale?”, a fost declarația președintelui Klaus Iohannis.

În paralel, voci din învățământ ar fi acuzat că persoane care au legături cu AUR i-ar instiga pe sindicaliști să continue greva.

Totul s-ar fi întâmplat pe grupurile de comunicare de pe rețelele sociale, acolo unde ar fi fost infiltrate persoane din AUR.

GEORGE SIMION, deputat AUR: „Am aici pancarta profesorilor. Problema voastra e ca nu îi primiți pe profesori la discuții și îi jigniți cu vouchere, îi considerați asistați sociali, handicapați, ultimii săraci cu care nu se poate discuta”.

Mai multe articole despre:
simion iohannis greva profesori