MENIU

George Buhnici agită din nou apele: "Care e sexul cel mai tare?"

George Buhnici

George Buhnici revine cu noi declarații controversate în mediul virtual, legate de rolul femeilor în societate. Influencerul IT a fost în vară protagonistul unui uriaș scandal după o serie de aprecieri discriminate și jignitoare la adresa femeilor.

„Bărbații fac muncile cele mai grele, mai periculoase, mai departe de casă. Câștigă salarii mai mari dar aduc aproape tot în bugetul familiei. Au sănătatea șvaițer de obicei după 45 și mor majoritar prin infarct, pentru că se cred de fier și nu se îngrijesc. Care e sexul mai tare?”, a fost întrebarea lansată de Buhnici pe Twitter.

 

 

Afirmațiile prezentatorului  au stârnit reacții aprinse, cei mai mulți internauți l-au contrazis.

  •  Deci nu te intereseaza subiectul, dar tot îți iei din timpul tău "prețios" ca să lași un comentariu de tot râsul.
  • „Te-ai găsit în subiectul ăsta. Nu ți-e rusine să zici chestiile astea din confortul căsuței tale, în spatele monitoarelor dând din gură și arătând cu degetul la camera de filmat? În SUA ai face carieră ca mâna dreaptă a lui Trump. Mută-te urgent acolo”.
  • „Generalizezi și spui lucruri false. Asta cu – mor majoritar prin infarct – chiar e falsă. Și ți-ai da seama că e așa la un simplu search pe Google. Nu e niciunul sexul mai tare. Nu despre asta e vorba! Pui problema cel puțin aiurea”;
  • „Ai 40 de ani și încă vrei să dovedești ca bărbații sunt mai puternici decât femeile. Nu te face bărbat că stai și îți verși frustrările pe internet în loc să tai lemne ca un bărbat ce zici tu ca ești”;

 

În vara acestui an, jurnalistul a fost protagonistul unui scandal uriaș, în urma unor declarații jignitoare la adresa femeilor pe care le-a făcut la un festival. Consiliul pentru Combaterea Discriminării s-a autosesizat, iar mai mulți sponsori importanți și-au retras finanțările pe care i le acordau pentru proiectele sale. 

 

Mai multe articole despre:
buhnici sexul cel mai mare scandal declaratii