MENIU

Genialele zodiacului. Ele sunt varianta feminină a lui Einstein

Inteligenţa este un har de la Dumnezeu şi nu toată lumea îl posedă. De multe ori, despre femei există ideea preconcepută potrivit căreia au fost înzestrate cu frumuseţe, astfel că nu pot fi în acelaşi timp şi deştepte. Viaţa însă demonstrează adesea că astfel de mituri n-au legătură cu realitatea.

Cel puţin 3 dintre zodii dau femei extrem de inteligente, femei care reuşesc performanţe uriaşe în orice domeniu, având un potenţial de geniu.

Fecioara

Femeia Fecioara este un adevărat fenomen. Are o minte sclipitoare, fabuloasă, care o ajută să intuiască totul, să fie mereu cu un pas înaintea tuturor. E avidă de cunoaştere şi indiferent de vârstă pe care o are trebuie să mai facă ea câte un curs, să se mai specializeze într-un domeniu, căci nu se satură niciodată de învăţat. E ambiţioasă, iar atunci când îi intră ceva în cap va duce acel lucru la bun sfârşit, oricât de greu e.

Capricorn

Nativa Capricorn este mama tuturor cunoştinţelor. Nimic nu e imposibil, toate trebuie să le ştie ea în primul rând. Are o capacitate excelentă de a face conexiuni la care nimeni nu s-ar fi gândit. Ea este creierul celor mai dificile situaţii, pe care reuşeşte să le scoată la liman cu o rapiditate unică. Se înconjoară de oameni deştepţi, care să o stimuleze intelectual. Dincolo de faptul că este foarte deşteaptă, este şi foarte puternică.

Taur

Femeia Taur are o curiozitate aparte, dar nu face caz de ea. E un fel de mic Einstein sub acoperire. Ştie foarte multe lucruri, însă ţine totul ascuns sub o mască a necunoaşterii tocmai pentru a reuşi să şocheze cu soluţiile sale inovatoare. E stăpână pe sine, chiar dacă pare uneori foarte sensibilă. Poate prinde din zbor orice informaţie şi să o transforme într-o mină de aur. Când are un vis, nimic nu îi stă în cale şi va face tot ce îi stă în putinţă pentru a-l duce la îndeplinire.

Sursa: ele.ro

Mai multe articole despre:
horoscop zodii