MENIU

"Gargamel continuă ticăloșiile". Rareș Bogdan a explodat după ultimul anunț al lui Tudorel Toader

Rares Bogdan

Ministrul Justitiei a declarat, luni seara, la un post TV că va sesiza CCR în legătura cu refuzul lui Iohannis de a-l revoca pe procurorul-șef Augustin Lazăr. „Trebuie luate măsuri radicale”, a anunțat , Tudorel Toader. Jurnalistul Rareș Bogdan a reacționat la cald, spunând că Toader continuă cu ticăloșiile, sperând astfel că Dragnea îl va răsplăti.

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a anunţat luni seara, la Antena 3, că ia în calcul sesizarea Curţii Constituţionale în privinţa revocării procurorului general Augustin Lazăr, pe modelul revocării Laurei Codruţa Kovesi de la DNA.

Rareș Bogdan spune că Tudorel Toader face de rușine "într-un mod fără precedent" Iașiul universitar, loc emblematic pentru cultura și învățământul acestei țări.

"Gargamel continua ticalosiile.... spera ca Dragnea si gasca infractionala il va rasplati. Individul face de rusine intr-un mod fara precedent Centrul Universitar al Moldovei, locul primei Universitati din Regatul Romaniei, minunatul Targ al Iesilor. Pacat de Iasiul universitar, loc emblematic pentru cultura si invatamantul acestei tari", a scris realizatorul Realitatea TV pe facebook.

Toader: Vom reclama la CCR dacă Iohannis nu-l revocă pe Lazăr

Mai multe articole despre:
Rareş Bogdan tudorel toader