MENIU

Game of Thrones, sezonul 7. Pericolul la care se expun fanii care descarcă serialul de pe torrente

Numele "Jon Snow", interzis pe platourile de filmare "Game of Thrones"

Game of Thrones, sezonul 7. Mult așteptatul sezon 7 al Game of Thrones a fost lansat pe 17 iulie pe HBO și HBO GO și a fost deja luat cu asalt de un număr uriaș de fani. 

Game of Thrones, sezonul 7. Cei care au descărcat serialul de pe torrente s-au confruntat cu un virus de tip malware. 

Mai exact, utilizatorii care au vrut să urmărească episoade ilegale online din Game of Thrones au fost întâmpinați de un pop-under care i-a redirecționat spre un link de descărcare fiind infectați cu ransomware Cerber.

Virusul a fost descoperit de firma de securitate online Malwarebytes.

Ransomware-ul a fost suficient de sofisticat încât să se încarce pe orice computer neprotejat, ceea ce înseamnă că utilizatorii nu trebuia să dea click ca să ia virusul. 

Game of Thrones, sezonul 7. "Game of Thrones" este seria cea mai longevivă, produsă şi difuzată de HBO. Al şaselea sezon a avut o medie de 25 de milioane de telespectatori, ceea ce l-a făcut cel mai vizionat serial difuzat de către postul tv.

Serialul "Urzeala tronurilor", premiat cu Emmy şi bazat pe romanele lui George R. R. Martin, a fost cel mai piratat serial de televiziune din anul 2015, cu aproximativ 14,4 milioane de downloadări ilegale, conform variety.com.

Dacă episodul final din al cincilea sezon al serialului "Urzeala tronurilor" a generat cea mai mare audienţă din istoria acestui show TV, cu o medie de 8,11 milioane de telespectatori, în SUA, premiera sezonului VI pe HBO a fost privită nu mai puţin de 10.7 milioane de telespectatori.

"Game of Thrones" a primit mai multe Premii Emmy decât orice serial TV din istoria televiziunii, fiind difuzat în 170 de ţări.

Sezonul 6 a fost primul care s-a distanţat de romanele scriitorului George R.R. Martin's "A Song of Ice and Fire" urmând un curs propriu.

Potrivit criticilor, GOT a marcat o revenire la formă, linia narativă urmărind personajele feminine pentru a înfăţişa complexitatea şi lipsa moravurilor din sezoanele anterioare.

Mai multe articole despre:
serial torrente game of thrones sezonul 7