MENIU

Galaxy Note 5 nu apare în România în 2015? Samsung are alte priorităţi

Samsung Note 5

Samsung a lansat oficial la evenimentul Unpacked noile Galaxy Note 5 şi Galaxy S6 Edge+. Noile flagship-uri ale celor de la Samsung au fost lansate joi seara, însă se pare că numai unul dintre acestea va ajunge și în Europa, implicit România.

Samsung a anunțat doar că precomenzile pentru S6 Edge+ în Marea Britanie vor începe cu 18 august. Nu a fost dezvăluit nici prețul.
 
Așadar, Samsung se pare că va lansă Note 5 numai în SUA și Asia, cel puțin deocamdată, scriu cei de la Engadget.
 
Galaxy Note 5 și S6 Edge+ vor veni cu procesor Exynos 7420, 4GB de RAM, camere de 16MP și 5MP și cu Samsung Pay. Din păcate, niciunul dintre acestea nu va avea slot pentru cârd microSD sau posibilitatea înlocuirii bateriei. Vor avea însă încărcare rapidă, atât prin cablu, cât și prin wireless, scrie yoda.ro.
 
Un comunicat oficial al companiei Samsung anunţă că: "Disponibilitatea produsului Samsung Galaxy Note 5 va fi diferită, în funcție de nevoile consumatorilor și de situația specifică a pieței. Samsung Galaxy Note 5 va fi lansat pe piețele din Statele Unite și din Asia în luna august și vom caută diferite oportunități de lansare pentru Galaxy Note 5 pe alte piețe. Prin lansarea seriei Galaxy Note în 2011, am creat o categorie nouă de dispozitive inteligențe care a setat un nou standard în industrie, urmat de ceilalți producători. Pentru consumatorii din Europa, portofoliul Samasung va fi centrat în jurul smartphone-ului Galaxy S6 edge+, astfel încât să putem răspunde cât mai bine nevoilor acestora.
 
În România, smartphone-ul va fi disponibil începând cu 4 septembrie. Utilizatorii pot plasă precomandă de astăzi la partenerii oficiali Samsung. Prețul va fi stabilit de fiecare comerciant și operator în funcție de propria politică de prețuri și oferte speciale".

Mai multe articole despre:
lansare telefon Samsung galaxy s6 edge Galaxy Note 5