MENIU

Gafă uriașă în pliantele PSD livrate de poștași FOTO

<p>Pensia &icirc;nvelită &icirc;n pliantele PSD!</p>
Poze din Occident vs realitatea din spitalele rom&acirc;nești

Scandalul legat de pliantele electorale ale PSD livrate de Poșta Română în casele pensionarilor împreună cu pensia sau cu cupoanele de pensie este departe de final.

"Capitolul despre sănătate" din pliantele de campanie distribuite de PSD prin Poștă este ilustrat cu fotografiile unui laborator de endoscopie din Germania și interiorului unui spital din Africa de Sud, a descoperit USR.

"PSD se laudă în fițuica de campanie cu un laborator de endoscopie din Germania și interiorul unui spital din Africa de Sud", afirmă Adrian Wiener, senator USR, medic și membru al Comisiei de Sănătate din Senat.

Imaginile prezentate din spitalele străine contrastează cu realitatea din spitalele noastre. Zilele trecute, mama unui copil internat în secția de Pediatrie a Spitalului Județean din Deva (SJU), județul Hunedoara, a fotografiat doi gândaci aflați în salon și a postat imaginile pe pagina sa de Facebook, care au devenit virale. Nu e un caz izolat.

Bomba aruncată de PSD tocmai în momentul în care se laudă cu realizările din domeniul sănătății este legată de introducerea coplatei, concept extrem de controversat în condițiile sumelor uriașe care se varsă în sistemul public de sănătate.

“Aceste modificări se impun întrucât neadoptarea de măsuri imediate, prin prezentul act normativ ar conduce la reale dificultăţi în ceea ce priveşte o funcţionare optimă a întregii activităţi medicale, cu consecinţe serioase în ceea ce priveşte utilizarea eficientă a fondurilor publice şi furnizarea unei asistenţei medicale de calitate pacienţilor”, recunoaște Guvernul PSD în expunerea de motive unui proiect de OUG.

Liderii PNL au anunțat că partidul liberal va da în judecată PSD pentru pliantele duse de Poșta Română la pensionari.

Realitatea TV a obținut contractul încheiat între PSD și Poșta Română pentru distribuirea unui ziar cu realizările partidului de guvernământ.

În anexa tehnică a contractului se precizează că livrarea se face "la fiecare gospodărie în care este prezent un pensionar (...) inclusiv cei care au optat pentru plata prin bancă, în cont curent sau cod de card". Documentul precizează că la fiecare astfel de gospodărie se distribuie un singur exemplar.

Ce scrie în contractul semnat de Poşta Română cu PSD? (DOCUMENT)

Mai multe articole despre:
Poşta Română