MENIU

GAFĂ de proporții! Altex.ro şi Mediagalaxy.ro au vândut produse la 0 lei

Site-urile Altex.ro şi Mediagalaxy.ro au fost picate, după o gafă de proporţii care a avut loc în această dimineaţă. Multe produse au avut preţul redus la absurd, ajungând chiar la zero lei, posibil din cauza unei erori de sistem.

Mai mulţi clienţi au atașat dovada pe Facebook despre faptul că foarte multe produse au fost vândute cu zero lei, printre care şi laptopuri, și smartphone-uri. Mulți dintre utilizatori amenință că vor reclama situația la ANPC dacă firma nu își va onora comenzile. 

Poate cea mai profitabilă „ofertă“ a fost la consolele PlayStation 4 Pro, gadget-uri care sunt capabile să redea jocuri şi conţinut video în format 4K şi care ar costa, în mod normal, aproximativ 1.700-1.800 de lei.

Realitatea.net a solicitat un punct de vedere al companiei, pe care nu l-a primit până la redactarea acestei știri.

 

 

Potrivit site-ului Altex, la categoria termeni și condiții: In cazul in care preturile sau alte detalii referitoare la produse/promotii au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, ne alocam dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul telefonic/e-mail in cel mai scurt timp, despre eroarea aparuta, daca produsul nu s-a livrat inca.

Mai multe articole despre:
eroare Altex mediagalaxy produse la 0 lei