MENIU

Gabriela Firea, mesaj DUR pentru Guvern după anunțarea noilor restricții: ”Abrutizați oamenii pentru a vă ascunde incompetența!”

Gabriela Firea

Gabriela Firea acuză Guvernul de incompetență și de ”lipsă de grijă față de oameni.” Fostul primar al Capitalei critică decizia autorităților privind înăsprirea restricțiilor și cere să se facă o testare amplă. 

Firea susține că lockdown-ul nu reduce rata de infectare și propune ca soluții testarea în masă, izolarea și tratarea pozitivilor.
”Închideti oamenii în case, îi speriati, îi abrutizati, ca să vă acoperiți incompetenta crasă! Și lipsa oricărui sentiment de grijă față de oameni! Lockdown-ul NU reduce infectarea atât de mult ca testarea, izolarea și tratarea pozitivilor! E dovedit științific!
Anul trecut, împreuna cu primarii celor 6 sectoare, am încercat, cu disperare aproape, să realizaăm testarea extinsă a bucureștenilor. Două campanii de testare au fost blocate de instituțiile statului care aveau responsabilitatea să ne protejeze sănătatea: Guvern, MS, DSP, INSP.
Oricine și pentru orice motiv, dacă voia să intre în grațiile guvernanților, înjura “testarea lui Firea”!
“Nu știu ce obiectiv științific are testarea doamnei Firea”, declara dr. Adriana Pistol, șefa Comisiei Naționale pentru managementul COVID-19. 
Păi, cred că voiam să aflăm dacă există viață pe Marte, nu v-ați dat seama, dna dr. Pistol? Care și acum gestionați pandemia cu măsuri inumane!
În tot acest timp, Dr Arafat tăcea filosofic. Să nu supere șefii”, a scris Firea. 

Fostul primar a lansat un atac dur și la adresa fostului premier Ludovic Orban, despre care spune că i-a schimbat din funcție pe ministrul de atunci al Sănătății, Victor Costache, și pe Adrian Streinu-Cercel, care ”susțineau această testare salvatoare de vieți omenești!”

”Testarea extinsā reduce cu 50% infectarea, lockdown-ul doar cu 30%, titrează presa europeană!
Mai bine mai târziu decât niciodată, nu? Asta după ce întreaga presă de pe întreaga planetă scrie de peste un an despre cât de importantă e testarea.
Iar ministrul Sănătații comentează cu nonșalanță pe Facebook că cifrele privind testarea au fost măsluite anul trecut de Guvernul Orban!!! Pe Facebook!
Treziți-vă! Treziți-vă, voi, toți guvernanții care vă dați cu părerea pe Facebook când aveți, potrivit fișei postului, obligația să munciți! Treziți-vă și munciți! Românii trebuie respectați! Drepturile românilor nu sunt cotele apelor Dunării, să le citiți voi în fiecare zi ca papagalii, dar să nu faceți nimic pentru respectarea lor!”, a mai scris Firea.