MENIU

Gabriela Firea, lovitură dură din partea judecătorilor

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, pierde lupta cu eurodeputatul PNL Cristian Buşor, pe care voia să-l acuze de calomnie. 

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a primit vineri o veste proastă din partea judecătorie sectorului 1. Aceasta a respins ca "neîntemeiată chemarea în judecată a eurodeputatului Cristian Buşoi, pentru calomie, ca urmare a declaraţiilor acestuia că "ceea ce susţine administraţia PSD-Firea pentru sistemul de transport taxi din Bucureşti este ambramburit, îmbâcsit de exemple de proastă practică, de care bucureştenii s-au săturat pănă peste cap”, a explicat politicianul PNL, într-un comunicat.

“Cred în continuare că abrambureala şi lipsa de judecată sunt caracteristicile esenţiale ale acţiunilor administraţiei PSD-Gabriela Firea. (...) Cred că ceea ce face administraţia PSD în Bucureşti şi în cele şase sectoare este o spoială, nu gândire administrativă, şi un haos vesel, care va ţine Bucureştiul blocat”, a explicat Buşoi.

La sfârşitul anului trecut, în plin război privind serviciile de taxi gen car-sharing şi aplicaţii agregator, Gabriela Firea a anunţat că îl va da în judecată pe Cristian Buşoi, considerând că a fost calominiată de unele dintre criticile liberalului.

Mai multe articole despre:
Gabriela Firea