MENIU

Gabriela Firea impune soluțiile PSD pentru criză: NU vrem să ne obişnuim cu facturi dublate, triplate, chiar de 4 ori mai mari

Gabriela Firea, prim-vicepreședinte PSD, ministrul Familie Foto: Facebook.com

Gabriela Firea avertizează că PSD nu dorește continuarea crizei din energie și prezintă soluțiile trimise ministrului Energiei pentru a stopa facturile imense. 

Prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea a anunţat, luni, că PSD pledează pentru ”un mix de propuneri care să includă reglementarea, astfel încât facturile la electricitate şi gaz să redevină şi să rămână suportabile pentru populaţie şi economie, inclusiv iarna viitoare”.

Ministrul Familiei acuză „sarabanda creșterilor nestăvilite ale prețurilor la electricitate și gaz” și anuunță că „soluţiile PSD au fost transmise guvernului, însă ministerul Energiei are responsabilitatea iniţierii/propunerii oficiale a întregului pachet”.

„Soluții concrete pentru rezolvarea crizei facturilor la energie. Pledăm pentru un mix de propuneri care să includă reglementarea, astfel încât facturile la electricitate și gaz să redevină și să rămână suportabile pentru populație și economie, inclusiv iarna viitoare.
Simultan, este obligatorie mărirea capacităților de producție, astfel încât România să capete independență energetică, lucru posibil în câțiva ani.
Nu vrem să ne obișnuim cu facturi uriașe, dublate, triplate, chiar de 4 ori mai mari, la energie! Acesta este mesajul ferm al PSD!
Soluțiile PSD au fost transmise guvernului. Însă ministerul Energiei are responsabilitatea inițierii/propunerii oficiale a întregului pachet, așa după cum inclusiv premierul i-a cerut, repetat, ministrului de resort”, a scris Gabriela Firea, ministrul Familiei, pe Facebook.