MENIU

Gabriela Firea îl atacă pe Nicușor Dan în problema persoanelor cu dizabilități! „Noul primar demonstrează că nu este interesat de necazurile oamenilor”

Gabriela Firea/pagina oficiala de Facebook

Senatoarea PSD Gabriela Firea critică, într-o postare pe o rețea socială, decizia primarului Capitalei de a reduce la jumătate subvențiile pentru persoanele cu dizabilități. Fostul edil al Bucureștiului citează o declarație a lui Nicușor Dan, în care acesta spunea că nu se va atinge de nivelul veniturilor acestei clase vulnerabile.

Gabriela Firea: „Noul primar demonstrează, încă o dată, că nu este interesat de problemele oamenilor, de necazurile sau grijile lor. Iar azi și-a arătat cu prisosință fățărnicia și lipsa totală de empatie atunci când a anunțat, relaxat, că adulții cu dizabilități vor primi de acum încolo 250 lei/ luna, și nu 500 lei/luna! Ce contează că oamenii aceștia sunt cei mai amărâți dintre noi, că pentru ei fiecare bănuț contează! Să se descurce cum pot!

Ce dacă nu au primit banii din decembrie! Nu e responsabilitatea lui!  Nici apelul impresionant al Gabrielei Șerbănescu, reprezentanta persoanelor cu dizabilități, prezența la ședința de CGMB, nu l-a impresionat. Pentru că, de fapt, NU ÎI PASĂ! Vor urmă și alte tăieri, de la Programul FIV, de la familiile monoparentale...

Iar pentru cei care au uitat, un mic remember.

În septembrie 2020, Mincinosul mincinoșilor se jură că drepturile persoanelor cu handicap nu vor fi afectate:

„S-a răspândit în rândul persoanelor cu handicap ideea că după ce voi ajunge primar, am să elimin ajutorul pentru persoanele cu handicap. Cât de abject să fii, că să faci o campanie mincinoasă, murdară pe seama persoanelor cu handicap! Vreau să fiu foarte clar, ajutorul de handicap va fi plătit în continuare. Vreau că acest ajutor de handicap să treacă în sarcina primăriilor de sector, dar dacă primăriile de sector, prin Consiliul Local, vor decide să nu preia acest ajutor, el va fi plătit în continuare de Primăria Capitalei”, promitea, fariseistic, Nicușor Dan... Singură vorba pe care o mai merită acest om este RUȘINE!”

Mai multe articole despre:
Firea PSD Firea