MENIU

Gabriela Firea, atac fulgerător: „Așa guvernare ruptā de realitate nu gāsim în toatā Europa! Oamenii o duc din ce în ce mai rāu...”

Gabriela Firea, atac fulgerător: „Așa guvernare ruptā de realitate nu gāsim în toatā Europa!” Foto: INQUAM

Critici dure pentru actuala guvernare continuă să vină din partea social-democraților, și după ce moțiunea de cenzură a picat. Senatoarea Gabriela Firea îi acuză pe cei din coaliție că sunt „rupți de realitate” și că „viața nu este roz pentru oamenii de rând”.

„Oamenii o duc din ce în ce mai rāu, scade puterea de cumpārare, viata e din ce în ce mai scumpā, somajul creste, firmele private gâfâie, dar guvernantii spun cā în tarā viata e roz! Asta au sustinut si la Motiunea de cenzura! Poate e roz pentru ei si prietenii lor! Nu pentru oamenii de rând…

Asa guvernare ruptā de realitate, nu gāsim în toatā Europa!

Suntem si noi unici la ceva! La dispretul celor de la putere fata de cetateni!!”, a scris Gabriela Firea, miercuri, pe Facebook.
Reacția senatoarei Gabriela Firea vine la o zi după ce dărâmarea Guvernului Cîțu a eșuat. Moțiunea de cenzură depusă de PSD - "România eşuată. Recordul "fantastic" al Guvernului Cîţu" a fost dezbătută și respinsă marți în plenul reunit la Parlamentului.
Citește și Moțiunea de cenzură a PICAT: 33 de voturi au lipsit. Florin Cîțu: „Trompetele PSD țipau că o să fie foamete!”
Pentru moțiune au votat, marți, 201 de parlamentari, cu 33 mai puține decât cele necesare - 234 pentru a trece.