MENIU

Gabriela Baltag, după ce Iohannis nu a pus-o pe Dana Gîrbovan la Justiţie: ”Au căzut măştile!”

<p>Dana G&icirc;rbovan</p>

După ce Klaus Iohannis a refuzat să o numească pe Dana Gîrbovan la Ministerul Justiţiei, judecătorul CSM - Gabriela Baltag a spus că independenţa justiţiei nu l-a preocupat deloc pe preşedinte.

Judecătorul Gabriela Baltag, membru CSM, este de părere că, prin decizia lui Klaus Iohannis luată miercuri, de a nu o numi pe Dana Gîrbovan la Mnisterul Justiției, au căzut „toate măştile propagandei privind statul de drept” şi Iohannis arată că independenţa justiţiei nu l-a preocupat deloc.

„Justiţia a avut o şansă iar aceasta a purtat, până mai recent, numele judecătoarei Dana Gârbovan. Astăzi am văzut fiecare adevărata faţă a celor care invocă permanent teorii privind independenţa justiţiei!

Sper că nu mai are nimeni vreo îndoială; totul este numai la nivel de aparenţă! Prin decizia luată - de respingere a propunerii doamnei judecător Dana Gârbovan în funcţia de ministru al Justiţiei - au căzut toate măştile propagandei privind statul de drept!

În realitate, independenţa justiţiei nu l-a preocupat deloc pe preşedinte. Avem dovada concretă prin decizia luată!”, a declarat, potrivit Mediafax, judecătorul Gabriela Baltag.

Mai multe articole despre:
null