MENIU

Furtuna a măturat tot în cale în județul Constanţa: Zeci de copaci şi trei stâlpi de electricitate, doborâţi de vijelie şi ploaia torenţială

Furtuna a măturat tot în cale în județul Constanţa

Vântul puternic şi a ploaia torențială care s-a abătut, sâmbătă după-amiază, asupra județului Constranța, a lăsat în urmă un bilanț trist: Zeci de copaci s-au prăbuşit, trei stâlpi de electricitate au fost şi ei doborâţi iar patru autoturisme au fost afectate. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", au fost primite peste 35 de apeluri prin 112, oamenii solicitând sprijinul pompierilor.

"Până la această oră am avut peste 35 de apeluri prin 112, din care 30 de apeluri pentru copaci căzuţi pe carosabil, trei stâlpi de electricitate afectaţi, precum şi un acoperiş al unei case şi un horn. Din centralizarea până la această oră, au fost avariate patru autoturisme. Misiunea este în dinamică, pompierii sunt pe teren şi lucrează pentru înlăturarea efectelor negative", a informat ISU Dobrogea.

Scene halucinante în Botoșani. A sunat la 112 din interiorul spitalului ca să vină personalul medical să îi bage în seamă