MENIU

Fundaţia Andreei Marin a câştigat procesul pentru banii victimelor din Colectiv

<p>Andreei Marin&nbsp;</p>

În a treia zi de Paște, la primul termen al procesului, instanța Tribunalului București a decis că Fundația "Prețuiește Viața", aparținând Andreei Marin, e îndreptățită să primească de la SC Projectexpo Games & Sports SRL, cea care operează portalul de vânzări Biletoo.ro, echivalentul în lei a 51.450 de euro.

Disputa dintre fundația vedetei și firma lui Sorin Săraru durează de cinci luni. În acest timp, toate promisiunile de rezolvare au fost încălcate fără nicio justificare, inclusiv înainte de proces. Pe 11 aprilie, reprezentanții Biletoo.ro făceau, prin intermediul "ring", o nouă promisiune: "Ştim că e un termen de judecată pe 3 mai. Se fac toate demersurile pentru ca problema să fie rezolvată, respectiv să fie plătiţi banii. Conturile companiei au fost blocate de terţi".

Cum Biletoo.ro nu și-a achitat datoriile, Tribunalul București a admis, marți, în Dosarul 10.861/3/2016, cererea Fundației "Prețuiește Viața" și a obligat SC Projectexpo Games & Sports SRL să plătească suma de 231.525 de lei datorată în termen de 10 zile de la comunicarea hotărârii.

"Fundația "Prețuiește Viața" a făcut un nou pas în eforturile de susținere a victimelor dezastrului de la clubul Colectiv. Având în vedere că, de mai bine de cinci luni de la data concertului organizat la Ateneul Român intitulat "Angela Gheorghiu – concert umanitar extraordinar în beneficiul victimelor Colectiv", societatea care a vândut biletele prin rețeaua Biletoo.ro și prin colaboratorii săi a refuzat să transfere către Fundația «Prețuiește Viața» și, implicit, către victimele Colectiv contravaloarea încasată după vânzarea acestora, fundația a recurs la justiție. Sperăm ca, măcar în acest moment, societatea și reprezentanții săi să dea dovadă că mai există un dram de moralitate și să-și îndeplinească obligațiile contractuale față de Fundația "Prețuiește Viața" și, implicit, obligațiile morale față de victimele din Colectiv, pentru care a fost făcut acest efort voluntar", se arată în comunicatul Fundației "Prețuiește Viața"

Mai multe articole despre:
justiţie proces Andreea Marin