MENIU

Fratele Margheritei de la Clejani, Fulgy, AMENIȚĂRI la adresa celui care i-a agresat sora

Manole Dan Constantin Fulgeraș

Fulgy, fratele Margheritiei de la Clejani, a reacționat extrem de violent la adresa bărbatului reținut pentru că i-ar fi atacat sora pe stradă, cu un bisturiu, tânăra având nevoie de îngrijiri medicale. Fiica artiștilor de la Clejani nu este singura victimă, o altă femeie fiind atacată, de același suspect, chiar pe Calea Victoriei. 

Fratele mai mic al Margheritei, Fulgy, a transmis un rețelele de socializare un mesaj de amenințare la adresa celui care i-a atacat sora.

„Nenorociții nu rămân nepedepsiți, promit. Dumnezeu este mare și este peste tot, la fiecare colț din Bucureștiul ăsta și nu doar atât… Crede-mă că Dumnezeu e prezent în toate sectoarele 1, 2, 3, 4, 5, 6. Mesajul ăsta este pentru nenorocitul cu fapta asta. Roagă-te să ajungi la pușcărie, să fii închis, că din moment ce ai făcut așa ceva, te anunț că nu mai ai loc pe acest pământ”, a scris Fulgy pe rețelele de socializare.

Bărbatul pe trotinetă care a atacat două femei, în Capitală, a fost REȚINUT.

Pe de altă parte, Fulgy este cunoscut pentru comportamentul extrem de violent. În urmă cu un an, chiar tatăl său, Ioniță, ar fi chemat Poliția, după ce a primit un pumn în față, dar n-a depus plângere împotriva fiului. Pe fondul scandalului, tânărul i-a amenințat,  și pe jurnaliști. În aprilie anul acesta, Manole Dan Constantin Fulgeraș "Fulgy" a fost condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie. Presa tabloidă a relatat și despre problemele cu droguri pe care le-ar avea fiul cel mic al artiștilor de la Clejani.