MENIU

Frații TATE, declarații halucinante: Femeile folosesc sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații - Noi detalii din rețeaua mafiotă

Frații TATE Foto: INQUAM/Sabin Cirstoveanu

Declarații halucinante au fost făcute de frații Tate în fața procurorilor. Cei doi milionari proxeneți susțin că femeile care le-au adus tot felul de acuzații erau de fapt geloase și obișnuiau să le ceară mereu bani pentru cumpărături. Aceștia au mai susținut că ”femeile înțeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbații”. 

Declarațiile fraţilor Tate i-au șocat pe anchetatori. Aceștia le-au spus procurorilor care instrumentează dosarul de trafic de persoane şi viol care îi vizează, că femeile care au dat declaraţii ca victime în acest dosar „sunt geloase” şi ”nu au ştiut altceva decât să ceară bani pentru a merge la cumpărături”.

Andrew Tate susține că tânăra care îl acuză de viol l-a denunțat polițiștilor români doar după ce el a refuzat să-i cumpere surorii ei o casă de 200 de mii de euro. Victima s-ar fi lovit și de refuzul lui Tate de a o transforma în vedetă TikTok.

„Femeile înţeleg să folosească sistemul judiciar pentru a pedepsi bărbaţii şi eu consider că aceste declaraţii împotriva mea sunt date de aceste femei care sunt geloase care nu au ştiut altceva decât să îmi ceară bani pentru a merge la cumpărături”, au spus cei doi frați în faţa procurorilor, în dosarul in care sunt acuzați, alături de două complice ale lor, pentru constituire de grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol, potrivit motivării Tribunalului Bucureşti. 

Mai mult, a ieșit la iveală și modul în care erau tratate fetele: victimele fraților Andrew și Tristan Tate erau obligate să lucreze 12 ore la videochat, cu o pauză de doar 5 minute. De altfel, dosarul fraților Tate este unul complicat, iar oamenii legii sunt în continuare în căutarea probelor cu privire la acuzațiile aduse celor doi.

Frații Tate au fost scoși din arest și aduși zilele trecute la sediul DIICOT pentru a participa la percheziţii informatice și pentru audieri. Ambii își susțin în continuare nevinovăția.

„Ar trebui să vorbiți despre faptul că nu există dovezi în acest dosar”, au declarat frații Tate, aduși la audieri

Avocatul celor doi a afirmat, la rândul său, că înregistrările pe care le au procurorii nu conţin probe care să-i incrimineze.

„Din punctul nostru de vedere chiar nu sunt probe directe imp clientilor nostri. Este o femeie care a aparut pe retelele de socializare si zice ca in dosar are calitate de victima dar nu isi doreste această calitate”, a declarat EUGEN VIDINEAC, avocatul fraților Tate.

Frații milionari se află în arest preventiv, alături de alți două complice, în dosarul în care sunt acuzați de viol, trafic de persoane și formarea unui grup infracțional organizat. Procurorii au extins ancheta și îi cercetează și pentru spălare de bani. Pe 26 ianuarie, instanța a decis prelungirea arestării preventive pentru cei patru.

Sursă Foto: INQUAM/Sabin Cirstoveanu