MENIU

Frații Tate au angajat-o pe „avocata vedetelor”, care i-a reprezentat pe Mike Tyson, Chris Brown, Michael Jackson

Frații Tate așteaptă, miercuri, pronunțarea pe contestația arestului preventiv, după ce ajuns din nou în fața instanței. Milionarii britanici speră la o măsură mai blândă, mai ales că sunt reprezentați de un avocat din SUA. Tina Glandian, cunoscută ca „avocata vedetelor”, a venit la București și a confirmat că îi va apăra pe frații Tristan și Andrew Tate, acuzați de constituirea unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Avocata care a apărat în instanţă celebrități precum Mike Tyson, Michael Jackson și Chris Brown este angajata fraților Tate.

Tina Glandian este cunoscută ca "avocatul vedetelor" și ea va fi cea care îi va apăra în instanţă pe fraţii Tate. Aceasta i-ar fi vizitat pe cei doi în Arestul Central, seara trecută, la doar câteva ore înainte ca magistraţii Curtii de Apel să decidă dacă cei doi vor fi cercetaţi în arest sau în libertate.

Frații Tate, din nou în fața judecătorilor! Andrew Tate: „Nu e prea multă justiție în România!” - DECIZIE CRUCIALĂ așteptată astăzi

Frații Tate au ajuns, în această dimineață, la Curtea de Apel București (CAB), acolo unde se va judeca contestația formulată de apărători în ceea ce privește măsura arestului preventiv. 

Întrebați de jurnaliști dacă speră că vor fi eliberați astăzi, Andrew Tate a declarat: „Nu e prea multă justiție în România!”.

Cel mai recent mesaj al lui Andrew Tate din pușcărie: „Aș da 10.000 de dolari pentru o cafea fierbinte”

Mai multe articole despre:
fratii tate arest contestatie proxenetism dosar avocat