MENIU

Frații Tate NU vor fi eliberați! Șanse nule ca milionarii britanici să iasă din arest - Instanța a decis încă 30 de zile după gratii

Andrew si Tristan Tate (1 februarie - Profimedia)

Frații Tate primesc o nou lovitură! Procurorii îi vor în continuare după gratii pe cei doi milionari. 

Astăzi, la Tribunalul București a fost analizat dosarul în care sunt vizați pentru a li se decide soarta pentru următoarea lună. Anchetatorii au prezentat instanței și noile probe pe care le-au obținut în urma perchezițiilor din ultimele zile. 

Miercuri, 22 martie, un judecător a prelungit pentru a patra oară cu 30 de zile mandatul de arest preventiv pentru frații Andrew și Tristan Tate, dar și pentru cele două complice ale lor, Luana Radu, 32 de ani, și Georgina Naghel, 28 de ani. Toți patru rămân în Arestul Central al Capitalei până pe 21 aprilie, a declarat purtătorul de cuvânt al lui Tate pentru Daily Mail. 

Procurorii pot continua să ceară arestarea preventivă pentru o perioadă de 180 de zile în total, astfel că este posibil ca frații Tate să nu fie eliberați din închisoare până cel puțin pe 27 iunie, dacă judecătorii vor continua prelungirea perioadei de după gratii, relatează publicația britanică.

Potrivit procuorilor, frații Tate și-ar fi recrutat victimele seducându-le și pretinzând în mod fals că doresc o relație sau o căsătorie. Victimele ar fi fost duse în casele deținute de cei doi frați de la  periferia Bucureștiului și forțate să producă conținut pornografic pentru rețelele de socializare, genereând câștiguri financiare mari, arată procurorii.

Judecătorii s-au opus de fiecare dată cererilor milionarilor de a fi lăsați în libertate și cercetați sub control judiciar. Frații Tate s-au plâns în nenumărate rânduri de faptul că sunt ținuți în arest fără a exista dovezi la dosar.

Totuși, la începutul săptămânii, aceștia au fost scoși, din nou, din închisoare și duși în fața procurorilor DIICOT, pentru a da socoteală de noile probe găsite în urma perchezițiilor informatice.