MENIU

Frații Tate află pe 10 ianuarie dacă rămân în închisoare. Cei doi au contestat SECHESTRUL pe mașinile de lux

Andrew și Tristan Tate află pe 10 ianuarie dacă rămân în închisoare, după ce Curtea de Apel va soluționa contestația arestului preventiv pentru 30 de zile, primit de aceștia. Cei doi frați au cerut instanței să ridice sechestrul pus de procurorii DIICOT pe mașinile de lux.

Aflați în spatele gratiilor, cei doi frați vor să-și mențină stilul de viață excentric, așa că au solicitat haine și bani.

Între timp, procurorii DIICOT au sigilat mașinile de lux din curtea fraților Tate. Bolizii nu au fost ridicați încă fiindcă nu a fost găsită o platformă specială pentru a-i transporta într-un depozit al Agenției Naționale de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate.

Amintim că Tribunalul Bucureşti a decis pe 30 decembrie ca Andrew Tate, fost campion mondial de kickboxing, fratele său Tristan Tate, şi celelalte două persoane reţinute în dosarul de trafic de persoane şi viol să rămână arestaţi preventiv pentru 30 de zile, admițând cererea procurorilor DIICOT în acest sens. Ei au contestat decizia instanţei în aceeași zi.

Avocatul fraţilor Andrew şi Tristan Tate, Eugen Vidineac, spune că aceştia „neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile”, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia.

„Ei nu merg pe o atitudine de recunoaştere, neagă cu vehemenţă săvârşirea acestor fapte reprobabile aduse în sarcina lor şi, bineînţeles, împreună cu noi, avocaţii apărării, încearcă să îşi demonstreze nevinovăţia şi vor ajuta organele de anchetă cu tot ce le stă la îndemână pentru aflarea adevărului în cauză”, a declarat Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate.

Cu toate că se află de joi în arest, pe conturile de Twitter al lui Andrew  și Tristan Tate au apărut mai multe mesaje. Andrew Tate susține că tot ce li se întâmplă acum este o înscenare și recunoaște că se teme pentru viața lui după ce ar fi fost amenințat cu moartea.

De ce au venit frații Tate în România: Analiza infracționalității și modul de operare al grupărilor violente - Cele 10 porunci ale interlopilor români

Apar noi detalii despre stilul de viață extravagant pe care frații Tate l-au păstrat chiar și după ce s-au mutat în România. Andrew Tate avea gărzi înarmate, camere de supraveghere de înaltă tehnologie și o gamă largă de arme pentru a păzi complexul din Voluntari.

Noi detalii în cazul fraților Tate: aveau casa păzită de gărzi ÎNARMATE - Andrew susține că a fost amenințat cu MOARTEA

SCENARIU incendiar în dosarul Tate: mai mulți diplomați străini ar fi intervenit ca cei doi milionari să scape de pedeapsă

Un scenariu incendiar vine la doar câteva zile după ce frații Tate au fost arestați! Imediat după ce au fost ridicați de forțele de ordine, mai mulți diplomați străini ar fi intervenit ca cei doi milionari să scape de pedeapsă.

Meniul fraților Tate de Revelion, în arest - Cei doi presupuși proxeneți au trecut de la șampanii scumpe și lux, la cozonac de la Patriarhie

Șampaniile scumpe și luxul au fost lăsate în afara gratiilor. Cei doi frați milionari au avut în meniu, de Revelion, grătar din cotlet de porc și cozonaci primiți de la Patriarhia Română, care a trimis produse celor aflați la Penitenciarul Rahova, Arestul Central și la secțiile de Poliție din Capitală.

Mai multe articole despre:
fratii tate arest contestatie proxenetism dosar viol