MENIU

Fratele lui Marian Zlotea, în direct la Realitatea PLUS: „Este executat politic. Nu îl consider fugar”

Marian Zlotea

Sevastian Zlotea, fratele fostului europarlamentar Marian Zlotea, a spus, în exclusivitate la Realitatea PLUS, că acesta este victima Statului Paralel. El consideră că fratele său a fost „executat” la comandă.

”Vorbim de 20 de ani de stat paralel, dar el este încă acolo. Execuții la comandă au fost și vor fi. Nu s-au făcut reforme în justiție.

Nu poți schimba un judecător la ultimul proces la Curtea de Apel. De la doi ani, cât a primit în primă instanță, la 8... vreau un pic de logică. Nu există așa ceva. Adevărul este simplu: Marian Zlotea este executat politic. Nu îl consider fugar”, a spus fratele lui Marian Zlotea, în emisiunea Legile Puterii, la Realitatea PLUS.

Acesta a spus cum s-a predat fratele său, condamnat la opt ani și jumătate de închisoare. „Am anunțat procurorul general al Italiei, am făcut în scris că suntem în teritoriu și vrem să mergem la închisoare”, a spus Sevastian Zlotea.

Reamintim că fostul europarlamentar PDL Marian Zlotea, fost şef al Autoritatii Nationale Sanitare Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, condamnat definitiv de Curtea de Apel Bucureşti la 8 ani şi 6 luni de închisoare pentru trafic de influenţă şi luare de mită, s-a predat marți autorităților din Italia.

Zoltea a fost condamnat pentru trafic de influență, luare de mită, constituire de grup infracțional organizat și instigarea la luare de mită. În perioada cât a fost șef al ANSVSA, el îi obliga pe salariații Autorității să dea, lunar, bani pentru PDL.

Mai multe articole despre:
marian zlotea