MENIU

Fotografii nemaivăzute, din culisele nunţii Prinţesei Diana cu Prinţul Charles

O serie de imagini de la nunta Dianei cu Charles au fost recent scoase la licitaţie. Fotografiile, niciodată publicate până acum, surprind culisele evenimentului şi oferă o cu totul altă perspectivă decât cea cunoscută publicului.

Nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles va rămâne în istorie drept una dintre cele mai fastuoase văzute vreodata. Mai mult de 600.000 de oameni au împânzit strazile londoneze pe 21 iulie 1981 pentru a-i vedea pe Lady Diana Spencer şi pe Prinţul Charles în ziua în care şi-au jurat unul altuia iubire. Numărul oamenilor care au urmărit în direct acest eveniment, pe posturile de televiziune din întreaga lume, este de aproape 1 miliard.

Trena rochiei de mireasă pe care Diana a purtat-o la nunta sa cu Prinţul Charles a avut 8 metri lungime, iar miresei i-au trebuit trei minute şi jumătate pentru a ajunge de la intrarea în Catedrala Sf. Paul până în faţa altarului, scrie ADPM.

Imaginile au fost surprinse de către Lord Patrick Lichfield, verişor al Reginei şi singurul om căruia i s-a permis să facă fotografii neoficiale la nunta Prinţesei Diana cu Prinţul Charles. Acestea au fost scoase la licitaţie de asistentul acestuia.