MENIU

Fotografii BIZARE postate de politicieni din Republica Moldova, de la căpătâiul Regelui Mihai

Mai mulți membri ai Partidului Liberal din Republica Moldova, prezenți la ceremoniile funerare pentru Regele Mihai de la Castelul Peleș, au postat mai multe imagini bizare, în care apar cu zâmbete largi, scrie presa de peste Prut. 

Politicienii moldoveni, prrintre care se numără Corina Fusu, Alina Zotea, Valeriu Munteanu și Roman Boțan, au postat fotografiile pe Facebook, acestea fiind şterse ulterior.

Zotea a declarat pentru realitatea.md că fotografia nu a fost făcută la Peleș și că a fost postată din greșeală pe rețeaua de socializare.

„Doamna Fusu a făcut o greșeală. Presa greșește atunci când face acuzații nefondate. Pe pagina mea de Facebook puteți găsi doar fotografii oficiale care sunt postate și de către Casa Regală. Nu zâmbesc și nu manifest vreun semn de bucurie. Este și video de la eveniment.

Nu este un selfie făcut la funeralii. În spate nu e Palatul, ci niște marketuri. În imagine nu am boneta pe care am purtat-o în timpul funeraliilor. De la începutul până la sfârșitul evenimentului nu am avut dreptul să o scot. Deci, să nu nimeriți în capcană. Pozele sunt dintr-un alt context. Cineva vrea să facă scandal, dar eu nu vreau să fac parte din el”, a spus Zotea. Pe pagina Alinei Zotea au fost postate imagini oficiale de la eveniment în care membrii Partidului Liberal din Republica Moldova apar în ținute sobre

Ulterior, deputata Corina Fusu a șters selfie-ul de pe pagina sa de Facebook.