MENIU

Fotografia pe care o stewardesă nu vrea să o descopere publicul. Compania aeriană va avea probleme

Atunci când o stewardesă a pozat lângă un avion al liniei aeriene la care lucrează şi a urcat fotografiile pe un site de socializare, nu s-a gândit nicio clipă că va aduce probleme serioase companiei şi nici că va avea necazuri.

Fotografiile o înfăţişează pe stewardesă pe marginea motorului aeronavei şi, cu certitudine, nu este prima care a pozat în acest fel. Din păcate pentru ea, şedinţa foto a fost observată de un pasager care aştepta să se îmbarce pe aeroportul internaţional Chicago’s O’Hare şi care a rămas uimit. Acesta a reţinut numele stewardesei şi a căutat profilul de Facebook public al acesteia, unde erau postate fotografiile. 

Imediat după aceea pasagerul a vorbit cu presa, alegând să întrebe ABC 7 dacă această şedinţă foto este legală, înaintea îmbarcării, scrie news.com.au.

Stewardesa a negat existenţa fotografiilor când a fost întrebată de presă despre ele şi a explicat că nu poate discuta despre acestea. La scurt timp, fotografiile dispăruseră de pe Facebook.

La mai puţin de 24 de ore, stewardesa Ericka Paige Diehl şi-a şters întreaga pagină de Facebook. Acum compania investighează incidentul, spunând că fotografiile sunt împotriva politicii interne a Spirit Airlines şi că vor lua măsurile necesare.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Aviaţie din Chicago a explicat: "Pentru a avea acces la motoare, orice persoană trebuie să fie autorizată şi/sau să se afle sub escortă". Însoţitorii de zbor şi-au arătat solidaritatea cu colega lor postând propriile fotografii făcute în apropierea motoarelor.

Mai multe articole despre:
avion stewardesă spirit airlines