MENIU

Fotografia cu un buchet de flori trimis de un bărbat soţiei sale. Face tot internetul să plângă!

O tânără de 17 ani din Texas a postat pe Facebook două imagini care au produs o reacţie emoţionantă: în prima este buchetul de flori pe care tatăl său i l-a trimis mamei sale în ziua divorţului, iar cea de-a doua imagine este cu mesajul pe care acesta i l-a trimis celei care i-a fost soţie timp de 19 ani.

Tatăl adolescentei obişnuia să îi trimită un buchet cu florile preferate soţiei sale de fiecare dată când femeia avea o zi grea şi, evident, ziua pronunţării divorţului lor, după 19 ani de căsnicie, nu a făcut excepţie. Lângă buchetul de flori apare şi mesajul fostului soţ al femeii, care îi scrie: "Întotdeauna vei fi tu".

Morgan Lynn, fiica celor doi, a postat imaginile pentru că au făcut-o să plângă şi reacţiile au fost extrem de numeroase şi emoţionante, mulţi trimiţându-i cuvinte de sprijin şi, evident, o sumedenie de teorii în care exista posibilitatea unei împăcări pentru părinţii tinerei şi peste 250 de imagini adorabile cu patrupede, scrie BuzzFeed.

Lynn spune, pentru sursa citată, că înţelege de ce postarea sa de pe Twitter a produs atât de multe reacţii: "Cred că toată lumea vede dragostea adevărată prin această postare".

Mai multe articole despre:
0 divorţ dragoste buchet de flori