MENIU

Fotografia controversată folosită de copiii dintr-o școală din Rusia pentru a-l felicita pe liderul suprem - Farsă incredibilă de ziua lui Putin - VIDEO

Farsă teribilă de ziua de naștere a liderului rus Vladimir Putin! Mai mulți elevi l-au felicitat pe președintele Rusiei folosind fotografia lui Stepan Bandera, un naționalist ucrainean considerat fascist de Moscova. În plus, au fost folosite și citatele sale în limba rusă.

Mai multe școli din regiunea rusă Kaluga au primit instrucțiuni de la sediul regional al partidului pro-Putin ”Rusia Unită” pentru a pregăti felicitări dedicate zilei de naștere a dictatorului rus, sărbătorită anual pe 7 octombrie. În acest eveniment festiv au fost implicați și elevi, relatează Ziare.com.

În acest scop, portrete cu „tânărului președinte” au fost trimise în școli, dar de fapt acestea îl înfățișează pe Stepan Bandera. 

Profesorii au finalizat sarcina și au trimis fotografiile persoanei care a pus la cale farsa. Este vorba despre artistul bielorus Vladislav Bokhan, care a lucrat anterior la acea școală, scrie The Insider.

El și-a numit acțiunea „Cunoaște inamicul din vedere”.

Aceasta nu este prima farsă de acest fel a artistului bielorus.

În vara lui 2022, el a „forțat” profesorii din apropierea Moscovei să participe la un eveniment cu sloganuri ale Germaniei lui Hitler, cum ar fi „Un popor, o națiune, un conducător”.