MENIU

Fotografia care a aruncat Twitter-ul în aer! Cum arată acum fostul campion olimpic Bruce Jenner

Caitlyn Jenner

Bruce Jenner, vedetă americană de reality-show, fost campion olimpic și nou exemplu de schimbare de sex, și-a finalizat transformarea sexuală apărând pe coperta revistei Vanity Fair cu noua sa identitate feminină, transmite marți AFP.

'Spuneți-mi Caitlyn', a scris 'ea'. Este prima oară când tatăl vitreg al lui Kim Kardashian își dezvăluie prenumele feminin ales, apărut cu litere mari pe coperta revistei menționate. Caitlyn apare în fotografie într-un body din satin alb, cu păr lung, ondulat, privind drept spre obiectivul lui Annie Leibovitz, cunoscuta fotografă a celebrităților.

Caitlyn Jenner și-a deschis luni contul Twitter. Primul său mesaj — 'Sunt atât de fericită după o astfel de luptă că pot trăi cu adevărata mea identitate. Bine ai venit în această lume, Caitlyn. Abia aștept să mă cunoașteți' — a fost accesat de peste 213.000 de ori.

'Caitlyn Jenner' a fost nu numai în fruntea celor mai populare subiecte pe Twitter și Facebook, dar a depășit și recordul contului Twitter care a crescut cel mai repede. Potrivit Guinness Book, strângând un milion de abonați în numai patru ore și trei minute, Jenner l-a depășit pe președintele Obama, al cărui cont @POTUS a ajuns la această cifră în cinci ore. 'Un alt record mondial, la 65 de ani? Cine ar fi crezut!', a scris Jenner ironic în al treilea mesaj postat luni pe Twitter.

Canalul ABC a anunțat că Jenner va primi premiul 'Arthir Ashe' pentru curaj la ceremonia ESPY, în care postul sportiv ESPN premiază performanțele anului, recompensând sportivii a căror faimă depășește lumea sportului. Același premiu i-a fost acordat și lui Mohammed Ali.

Revista Vanity Fair postează pe site-ul său internet alte câteva fotografii din numărul său pe iulie, în care Jenner apare în rochie roșie mulată, la volanul unei mașini sport sau într-o strălucitoare haină de blană. Revista spune că Jenner nu a suferit operații de transformare genitală.